Zonwerende folie en verduisterende folie

Geen schitteringen meer op uw beeldscherm.
Zonwerende folie en verduisterende folie aanbrengen ook glasfolie suncotrol

Hieronder kunt u zien waar deze blogpost over gaat:

 1. Hoe werkt zonwerende folie.
 2. Waarom verduisterende folie u een uitkomst biedt?
 3. Geen schitteringen meer op u beeldscherm.
 4. Ontdek de 5 raamfolie montage tips.
 5. Tip 1   Ramen goed reinigen.
 6. Tip 2   Vuil onder de rubbers van het raam.
 7. Tip 3   Vuil uit de omgeving.
 8. Tip 4   Hoe je de raamfolie aanrakelt / uitwist.
 9. Tip 5   Raamfolie langs de kanten afsnijden.
 10. Wat is zonwerende folie.
 11. En als laatste de voordelen van zonwerende folie.

 

1. Hoe werkt zonwerende folie en verduisterende folie.

 

Zonwerende folie en verduisterende folie geven u de grootste keuze wat betreft kleur, warmte- en lichtwering. Ze verfraaien gebouwen en zijn het hele jaar werkzaam, bij zowel hoog – als laagstaande zon.

De raamfolie is leverbaar in diverse kleuren, zodat ze altijd bij de gevel en stijl van uw bedrijfspand, kantoor of woonhuis passen. Door zonwerende folie op uw ramen aan te laten brengen kunt u de warmte van het zonlicht met 80% verminderen wat bijdraagt aan een prettiger werkklimaat. In veel gevallen is de aanschaf van airconditioning zelfs overbodig!

 

2. Waarom Verduisterende folie u een uitkomst biedt.

 

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom verduisterende folie een uitkomst biedt. Een belangrijke reden is dat daglicht zorgt voor een slechte nachtrust, zeker in de zomermaanden wanneer het tot laat in de avond licht is, kost het vaak veel moeite om de ogen te sluiten.

 

zonwerende-folie-verduisterende-folie

3. Geen schitteringen meer op u beeldscherm.

 

Door het aanbrengen van zonwerende folie kunt u niet alleen de warmte van het zonlicht verminderen, ook kunt u hinderlijke schitteringen van zonlicht op bijvoorbeeld beeldscherm of televisie, in uw kantoor, huiskamer, etalage, etc. tot 95% verminderen.

Zonwerende folie en verduisterende folie houdt tevens tot 99% van de schadelijke Ultra Violette stralen tegen en beschermt daarmee uw materialen tegen verkleuring.

Wanneer u tevens uw privacy wilt vergroten kunt u een glasfolie kiezen die de inkijk van buiten naar binnen vermindert, maar waarbij het zicht van binnen naar buiten gelijk blijft.

Zelfs in de winter heeft u voordeel van zonwerende folie en warmtewerende folie. De raamfolie werkt namelijk ook isolerend, waardoor het ‘s winters de warmte juist binnenhoudt. Dit betekent een besparing van gemiddeld 5% op uw energieverbruik!

Wanneer u dus een goede zonwerende folie laat installeren, betaalt de raamfolie de investering zelf terug.

Zonwerende folie en warmtewerende raamfolie is uitermate geschikt voor o.a. woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen, scholen, gymzalen en vakantiehuisjes, maar ook voor ruimtes waar etenswaren onderhevig zijn aan bederf door zonnestraling.

 

Offerte aanvragen

 

         Ontdek de 5

4.    Zonwerende folie montage Tips.

 

Zonwerende folie installeren op vlakke ramen van gebouwen is niet zomaar even plakken en klaar. Het glas is volledig vlak dus een makkie, wordt vaak gedacht. Maar menig raamfolie monteur is er achtergekomen dat problemen vaak pas later na montage en na enkele dagen zichtbaar worden.

King Glasfolies brengt helderheid in het voorkomen van deze problemen. Maar King Glasfolies laat u niet in de kou staan. Graag geven we u toch enkele tips, die u al de goede weg wijzen voor een goed eindresultaat.

 

Tip. 1

Ramen goed Reinigen voordat u

Zonwerende folie gaat aanbrengen.

 

Ramen dienen goed schoongemaakt te worden. Vaak zijn deze enorm vies en en bevat het glas onzichtbare harde puntjes die de raamfolie kunnen beschadigen tijdens het aanbrengen.

Gebruik water en een beetje dreft in een plantenspuit voor het ontvetten van de ramen een krabmes voor het vlak maken van het glas en een schone theedoek om de sponningen en rubber volledig te ontdoen van vuil.

 

Tip. 2  en  Tip. 3

Let op: Deze 2 raamfolie tips zijn erg belangrijk.

 

Tip 2  Vuil dat uit de sponningen en onder de rubbers vandaan komt tijdens het inspuiten met water; dit water neemt het vuil mee onderuit de rubbers of kit en is straks na montage zichtbaar tussen de raamfolie en het glas.

Tip 3  Vuil uit de omgeving. Op kozijnen, je armen en je kleding en in de lucht die door elke snelle beweging stof doet opwaaien. Houdt hier rekening mee.

Maak een puntje van u theedoek, douw het puntje van de theedoek in de rand van het kozijn tegen het rubber aan en maak zo al duwende het hele raam rondom schoon van loszittende verf , kit of zand. Gebruik deze theedoek alleen voor het nog vieze raam. Op deze manier kan vuil van het kozijn en rubbers niet onder uw raamfolie komen.

 

Tip. 4

Hoe je de zonwerende folie aanrakelt / uitwist.

 

Het aanrakelen van de raamfolie tijdens montage is zeer belangrijk. Gebruik geen eenvoudige gewone rakel, want dat zal onherroepelijk voor problemen zorgen. Wij hebben speciale rakels hiervoor. Met deze rakels kan je extra veel druk zetten om al het overtollige water onder uw raamfolie uit te krijgen. Rakel altijd van binnen naar buiten.

 

Tip. 5

Zonwerende folie langs de kanten afsnijden.

 

Gebruik ten alle tijde roestvrijstalen lemmeten in uw meshouder. Dit is ook erg belangrijk. Deze type mesjes krassen niet in het glas wanneer u de raamfolie, op de ruit, op maat snijdt.

Gebruik een dun plastic vlakje om mooi recht en strak langs de rubbers en in de hoeken te snijden. Wanneer de ruit dusdanig groot is dat u met twee delen raamfolie een overlap moet maken, kunt u een tapijt snede maken met behulp van een Yellow snijliniaal van een meter lang.

Deze liniaal heeft een speciale rubber waardoor de liniaal niet wegglijd. Uiteraard kunnen we u nog veel meer adviseren. Bel ons gerust voor meer informatie. 

 

10.  Wat is zonwerende folie.

 

suntek-window-films-verkoop-raamfolie een unieke zonwerende folie voor verbluffend resultaat!

Zonwerende folies zijn speciaal ontwikkeld voor het weren van warmte, inkijk, zonnestralen en inbraak. Suntek Windowfilms zijn het resultaat van een nieuwe en zeer advanceerde metalisatietechniek  welke verder gaat dan alle standaard zonwerende raamfolies.

Door het speciale procede, waarbij gemetalliseerde moleculen bestaande uit verschillende legeringen op een flinterdunne drager zijn gelegd, is het mogelijk een zeer hoge warmtewerende barriere te creëren tussen u en de zon. Vandaar dat Suntek Windowfilms het interieur, kantoor, etalage of auto koeler, comfortabeler en duurzamer houdt dan gewone raamfolies.

King Glasfolies innoveert

De techniek van de vervaardiging van raamfolie is in korte tijd enorm vooruitgegaan. Onze raamfolies wordt vervaardigd door middel van een speciale “sputter-coat” techniek ( afkorting SP genoemd ). In tegenstelling tot het vroeger toegepaste opdampen, maakt de sputter-coat techniek gebruik van het opbouwen in lagen van edelmetaallegeringen.

Daardoor zijn de bouwfysiche eigenschappen aanzienlijk verbeterd. Geen gebouw is gelijk.  Omdat ieder kantoor of bedrijf zijn eigen problematiek heeft, heeft King Glasfolies een reeks raamfolies met verscheidene specifieke zonwerende eigenschapen. Ook voor uw situatie is er een raamfolie voorhanden die het optimale effect garandeert.

3M-raamfolie-glasfolie-logo

3M raamfolies en glasfolies.

Uiteraard werkt King Glasfolies ook met 3M folies. Sommige bedrijven willen absoluut een 3M raamfolie op hun ramen. 3M raamfolie is wereld wijd bekent en daarom willen sommige klanten alleen 3M raamfolie. In deze tijden is het niet meer nodig om een 3M raamfolie te nemen om zijn goede naam. In deze tijden is dit overbodig en zonder van uw geld.

Deze raamfolies zijn vaak twee tot drie keer zo duur als andere folies met de zelfde werking. ( maar wilt u deze folie toch……de klant is koning).

 

 


 

Zonwerende-folie-verduisterende-raamfolie

10. Ontdek de voordelen van zonwerende folie:

 

          Ik heb even de voordelen voor u op een rijtje gezet.

 • een prettiger werkklimaat doordat de raamfolie tot 80% van de zonnewarmte tegenhoudt;
 • tot 95% minder hinderlijke schitteringen van het zonlicht, terwijl het daglicht normaal wordt doorgelaten;
 • verkleuring van uw materialen (zoals tapijt, gordijnen, kleding e.d.) wordt tegengegaan doordat de raamfolie tot 99% van de schadelijke Ultra Violette stralen tegenhoudt;
 • u kunt tevens uw privacy vergroten door een verduisterende folie te kiezen die de inkijk van buiten naar binnen vermindert;
 • een gemiddelde besparing van 5% op uw energieverbruik door isolerende werking;
 • u kunt uw gebouw een bijzondere uitstraling geven door bijvoorbeeld gekleurde raamfolie of zonwerende folie met spiegeleffect aan te laten brengen. Deze spiegelfolies werken zeer goed tegen de warmte.

 

Offerte aanvragen

OFFERTE NODIG?

Neem direct contact op!

 06-45 88 00 24

Alle voordelen

Voordelen van glasfolie
Energie besparing
Blokeer UV licht met 99%
Verminder warmte tot 75%
Verhoog de veiligheid
Inbraak preventie
Elegante look
Meer privacy
Verlaag airco kosten
Verlaag stook kosten
Verminder schittering
Interieur bescherming
Geen onderhoud

Ervaringen van onze klanten.

Bekijk hieronder enkele recensies van onze klanten.

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met peter. Aardige kerel, hij heeft zeker verstand van raamfolie.

Daniella

Een van de beste installatie service en reageren heel snel. Goede garantie en zeer professioneel. De raamfolie was erg mooi geplakt. toppie

Casper

King Glasfolies adviseert waar nodig en denken altijd met je mee. Hij heeft mij geholpen om inbraak tegen te gaan. Als je raamfolie wilt dan moet je bij peter zijn. echt een vakman.

Josefine

Onze partners

Bekijk hieronder onze partners waarmee we samenwerken.

raamfolie-suntek-windowfilms-glasfolie-suncontrol
3M-raamfolie-glasfolie-inbraakwerendefolie-veiligheidsfolie
Suntek window films raamfolie, waarom raamfolie werkt, glasfolie aanbregen.
raamfolie-kopen-glasfolie-specialist
lichtkoepel raamfolie-dakkoepel folie-lichtstraten folie
spiegelfolie-privacyfolie-anti-inkijk-folie
raamfolie-glasfolie-spiegelfolie-gebouw-privacyfolie
decoratiefolie-melkglasfolie-privacyfolie-gezandstraaldefolie

Wilt u meer informatie over Raamfolie? Spiegelfolie friesland, spiegelfolie groningen, spiegelfolie drenthe.

Voor meer informatie kunt u ons formulier in vullen of bellen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor raamfolie.

06 - 45 88 00 24

Heeft u een vraag? Bel direct!

Summary
Waarom biedt verduisterende raamfolie u een uitkomst?
Article Name
Waarom biedt verduisterende raamfolie u een uitkomst?
Description
Geen schitteringen meer op uw beeldscherm en hoe werkt zonwerende folie. En wat zijn nou de voordelen van zonwerende folie en verduisterende folie. Lees alles p onze website.