Inbraakwerende raamfolie / Inbraakvertragende raamfolie.

Inbraakwerende-raamfolie-inbraakvertragende-raamfolie-doorvalbeveiliging

Inbraakwerende raamfolie ook wel Inbraakvertragende

                           raamfolie genoemd.

 

Inbraakwerende raamfolie: Als we het hebben over inbraakwerende raamfolie dan bedoelen we eigenlijk inbraakvertragende folie. Dit omdat de raamfolie inbraak natuurlijk niet geheel kan tegengaan maar de inbraakwerende folie kan het de crimineel wel een stuk lastiger maken. Inbrekers zijn vaak niet al te lang op dezelfde plek actief.

Hoe hou je de crimineel buiten?

De simpele reden hiervoor is dat hoe langer ze bezig zijn om binnen te komen hoe groter de kans dat ze betrapt worden. Om door glas heen te komen dat voorzien is van inbraakwerende folie is veel geweld nodig wat ook het nodige lawaai met zich meebrengt. Als het de inbreker dus te lastig wordt zal hij snel het hazenpad kiezen en zijn slag ergens anders proberen te slaan.

Bekijk in het filmpje hieronder hoe sterk de inbraakvertragende folie is.

 

Omdat glas relatief zwak en breekbaar is, is dit de zwakste schakel als het om de beveiliging van een gebouw gaat. Standaard glas is niet ontworpen om inbraak of vandalisme te weerstaan.

King Glasfolies zorgt ervoor dat de kwetsbaarheid van uw ramen en dus de kans op verlies van eigendommen stukken afneemt door het vakkundig plaatsen van een inbraakwerende raamfolie. De beveiliging van uw bedrijf of huis neemt significant toe zonder dat het zicht door de ramen veranderd. Deze folie is uitermate geschikt voor etalages om snelkraak tegen te gaan.

Het gebruik van inbraakwerende raamfolie kan ook gecombineerd worden met zonwerende folie. Op deze manier verhoogt u dus uw veiligheid en tevens worden de voordelen van zonwerende folie behaald.

Ook onze inbraakwerende folie is een folie die speciaal ontworpen is om gebroken glas op zijn plaats te houden in het geval van breuk. Hierdoor werkt de inbraakwerende raamfolie tevens als een veiligheidsfolie waardoor er minder kans is op letsel bij ruitschade. Er zijn verschillende diktes van de inbraakwerende raamfolie.

Offerte aanvragen

 

Hoe je inbraakwerende raamfolie aanbrengt.

 

Onze Veiligheidsfolies en Inbraakwerende folies zijn dik en stug. Daarom is het bij montage enorm belangrijk dat er met de juiste druk het vocht onder de folie gerakeld wordt zodat er geen luchtbellen en witte strepen tussen de folie en het glas ontstaan.

Het is dus erg belangrijk dat u de juiste rakels gebruikt bij het monteren van de raamfolie. Deze folies hebben een krasbestendige hardcoat laag. Deze hardcoat laag geeft extra bescherming tegen krassen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze om zodoende de kans op inbraak in uw pand te verkleinen.

 

Wat is de EN-356 P2A test?

P1A     1500mm     3 kogels binnen een gedefineerde driehoek

P2A     3000mm     3 kogels binnen een gedefineerde driehoek

P3A     6000mm     3 kogels binnen een gedefineerde driehoek

P4A     9000mm     3 kogels binnen een gedefineerde driehoek

P5A     9000mm     3×3 kogels binnen een gedefineerde driehoek

De NEN-356 Norm (voorheen DIN52290) is een kogelvalproef en bestaat uit 5 verschillende prestaties (P1A t/m P5A) zie grafiek hierboven waarbij 3 stalen kogels met een gewicht van 4,11 kg en 100mm in diameter vanaf een bepaalde hoogte worden gestoten op een glasplaat met een afmeting van 900 bij 1100mm.

In de grafiek hierboven zijn de valhoogtes te zien. Wij hebben het hier over P2A: 3000mm valhoogte. Indien de laatste van de drie stalen kogels de raamfolie met het glas niet doorboort, dan voldoet de raamfolie op het glas aan die prestatie. De SecurityP2A heeft deze tests doorstaan en voldoet dus aan de NEN EN-356.

King Glasfolies heeft een glasheldere zelfklevende inbraakwerende raamfolie in haar programma die het predikaat Inbraakvertragende mag hebben. Conform de slagvastigheids norm NEN EN-356 P2A is deze raamfolie geschikt bij toepassingen op glas waar een inbraakprobleem geldt.

 

Inbraakwerende folie Norm.

Wat is een Norm?

Normeringen worden tegenwoordig Europees opgesteld en vastgelegd. Voor bijna alles zijn er normeringen. In de bouw, bij het plaatsen van glas of het schilderen van een gebouw, overal moeten gebruikte materialen voldoen aan een norm.

Deze norm kan betrekking hebben op de veiligheid van de mens wanneer materialen voor een speciale toepassing gebruikt worden of op een doel dat gesteld is (denk aan inbraak of brand; een produkt moet een bepaalde tijdsduur standhouden). Wanneer voldoet een produkt aan een norm? Als deze een desbetreffende test goed heeft doorstaan.

 

Wat vindt de Verzekeraar?

 

Verzekeraars hechten groot belang aan normeringen en testresulteten. Dit zegt iets over een produkt, bijvoorbeeld hoe sterk het is voor een vastgestelde toepassing.

Denk bijvoorbeeld aan de veiligheidssloten waar een sterretje in zit (SKG); dit geeft aan dat zo’n slot op een bepaalde manier getest is, goed bevonden en dus geschikt voor de toepassing waar hij voor gemaakt is.

Hierdoor kunnen verzekeraars dus goed inschatten dat dit type slot kan worden gebruikt als inbraakvertragend. King Glasfolies werkt met de Security P2A raamfolie en wordt door de verzekeraar erkend als inbraakvertragend, conform EN-356 P2A.

 

Waarom is inbraakvertragende raamfolie interesant?

 

  1.      De directe schade aan een pand blijft tot het minimum beperkt.
  2.      De kosten van gevolgschade blijft beperkt.                                                                                                                                                >  onproductiviteit                                                                                                                                                                                    >  schoonmaakkosten ( verwijderen glasscherven e.d )                                                                                                                          >  herstelkosten ( ramen, apparatuur, verloren computerdata )
  3.      Beschermend gevoel voor het personeel.

 

Inbraakvertragende folie Testcertificaat EN356P2A

 

Voor de inbraakwerende raamfolie ( security films ) ’ten behoeve van inbraakvertraging’ is er het EN356P2A certificaat. Bij elke van de desbetreffende raamfolie wordt een certificaat bijgeleverd.

Nog even de voordelen van onze inbraakwerende folie op een rijtje:

  •  Door de plaatsing van de raamfolie wordt het glas vele malen sterker waardoor het veel moeilijker wordt voor inbrekers om hun slag te slaan.
  •  De inbraakwerende folie is ook verkrijgbaar met zonwerende eigenschapen.
  •  De folie vermindert aanzienlijk de kans op persoonlijk letsel als gevolg van versplinterd en rondvliegend glas.
  •  Bij storm is de kans op materiële schade nihil.
  •  Geen glasscherven in u bedrijfspand meer wat veel schoonmaakwerkzaamheden kost.

Offerte aanvragen

OFFERTE NODIG?

Neem direct contact op!

 06-45 88 00 24

Alle voordelen

Voordelen van glasfolie
Energie besparing
Blokeer UV licht met 99%
Verminder warmte tot 75%
Verhoog de veiligheid
Inbraak preventie
Elegante look
Meer privacy
Verlaag airco kosten
Verlaag stook kosten
Verminder schittering
Interieur bescherming
Geen onderhoud

Ervaringen van onze klanten.

Bekijk hieronder enkele recensies van onze klanten.

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met peter. Aardige kerel, hij heeft zeker verstand van raamfolie.

Daniella

Een van de beste installatie service en reageren heel snel. Goede garantie en zeer professioneel. De raamfolie was erg mooi geplakt. toppie

Casper

King Glasfolies adviseert waar nodig en denken altijd met je mee. Hij heeft mij geholpen om inbraak tegen te gaan. Als je raamfolie wilt dan moet je bij peter zijn. echt een vakman.

Josefine

Onze partners

Bekijk hieronder onze partners waarmee we samenwerken.

raamfolie-suntek-windowfilms-glasfolie-suncontrol
3M-raamfolie-glasfolie-inbraakwerendefolie-veiligheidsfolie
Suntek window films raamfolie, waarom raamfolie werkt, glasfolie aanbregen.
raamfolie-kopen-glasfolie-specialist
lichtkoepel raamfolie-dakkoepel folie-lichtstraten folie
spiegelfolie-privacyfolie-anti-inkijk-folie
raamfolie-glasfolie-spiegelfolie-gebouw-privacyfolie
decoratiefolie-melkglasfolie-privacyfolie-gezandstraaldefolie

Wilt u meer informatie over Raamfolie? Spiegelfolie friesland, spiegelfolie groningen, spiegelfolie drenthe.

Voor meer informatie kunt u ons formulier in vullen of bellen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor raamfolie.

06 - 45 88 00 24

Heeft u een vraag? Bel direct!

Summary
Beveilig uw huis met Inbraakwerende raamfolie.
Article Name
Beveilig uw huis met Inbraakwerende raamfolie.
Description
Waarom is inbraakvertragende raamfolie interesant? Lees alles op onze website over inbraakwerende folie. Het gebruik van inbraakwerende folie kan ook gecombineerd worden met zonwerende folie. Bekijk onze website.