Glasfolie voor bedrijven en particulieren.

glasfolie-spiegelfolie-raamfolie-suncontrol

Glasfolie & Raamfolie voor bedrijven en particulieren.

 

Glasfolie voor bedrijven en particulieren: Of u nu opzoek bent naar UV-werende glasfolie, zonwerende folie, isolerende glasfolie, warmtewerende folie, veiligheidsfolie, inbraak preventie glasfolie, privacy folie, lichtkoepel folie of andere soorten plakplastic zoals bijvoorbeeld glasfolie voor decoratie.

King Glasfolies heeft het allemaal. Wij leveren glasfolie voor bedrijven en particulieren en plaatsen door de gehele Benelux.

 

Glasfolie aanbrengen.

 

Glasfolie kopen en het zelf aanbrengen is natuurlijk altijd mogelijk, echter is glasfolie aanbrengen een vak apart. Zeker als het om grote oppervlaktes gaat. Als u een professioneel eindresultaat wilt dan adviseren wij u om de glasfolie door één van onze specialisten te laten aanbrengen.

King Glasfolies heeft ook goedkope glasfolie, dus aarzel niet en neemt u gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt ook uw telefoonnummer opgeven zodat wij u terugbellen.

Wij hebben jarenlang ervaring in het plaatsen en leveren van alle soorten glasfolies. Als u kiest voor King Glasfolies dan kiest u voor kwaliteit. Glasfolie voor bedrijven en particulieren!

Om u een impressie te geven van ons werk hebben wij een aantal beelden van reeds gerealiseerde projecten in onze gallerij opgenomen.

Glasfolies bieden enorm veel voordelen en kunnen eindeloos voor vele doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbraak preventie, het blokkeren van schadelijke uv straling, verhoging van uw privacy of wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt, energie besparing.

 

Advies over glasfolie

King Glasfolies geeft vrijblijvend advies welk type glasfolie voor uw bedrijf de beste keuze is en welke voordelen u hiermee kunt behalen. Wij zullen een paar voorbeelden geven van verschillende soorten glasfolie met hun toepassingen en voordelen.

 

Veiligheidsfolie / Inbraakwerende folie

 

Veiligheidsfolie kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een kinderdagverblijf als doorvalbeveiliging zodat er geen grote snijwonden kunnen ontstaan. De veiligheidsfolie wordt ook gebruikt als inbraakpreventie.

Met deze folie is het bijna onmogelijk om nog door het glas heen te slaan, zelfs als er gebruikt wordt gemaakt van bijvoorbeeld een hamer. Lees meer> over inbraakwerende folie.

 

Zonwerende folie / Warmtewerende folie

 

Zonwerende folie wordt vaak gebruikt bij kantoren en ziekenhuizen. Deze warmtewerende folie weerkaatst een groot gedeelte van de warmte en de folie absorbeert op het raam ook een deel van deze warmte waardoor er uiteindelijk veel minder warmte van de zon daadwerkelijk het pand binnen dringt.

Hierdoor bespaard u aanzienlijk op uw energie kosten omdat de airco binnen uw bedrijf een stuk minder hoeft te koelen. Dit zorgt voor een betere werkomgeving voor uw werknemers. Lees meer> over zonwerende folie.

 

Privacy folie / Spiegelfolie

 

Privacy folie ziet u vaak in de tandarts- of dokterspraktijk al dan niet voorzien van een motief. Deze folie is uitermate geschikt voor verfraaiing van normaal glas. De melkglas look wordt toegepast op plaatsen waar de inkijk verminderd of verhinderd moet worden.

Met onze spiegelfolie kunt u niet naar binnen kijken maar wel naar buiten. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om de inkijk van uw waardevolle spullen tegen te gaan. Lees meer> over Privacyfolie.

Zo ziet u dat raamfolie aanbrengen vele voordelen biedt.

 

Raamfolie wordt voor vele toepassingen gebruikt. Hieronder enige voorbeelden waar het op toegepast kan worden.

 

Raamfolie voor ziekenhuizen, kinderdagverblijven, ambassades, kantoren, hotels, scholen, universiteiten,overheidsgebouwen, sport centra, garages, accountantskantoren, kazernes, politie bureaus, winkels, stadions, loodsen, zwembaden, benzinestations, etalages, doktersdokterspraktijken, tandartspraktijken, apotheken, studios, restaurants, advocatenkantoren en alle andere soorten bedrijven. Maar natuurlijk is glasfolie ook voor de particuliere huizenbezitter zeer interessant.

Tevens wordt de glasfolie erg veel gebruikt voor het tinten van auto’s, vrachtwagens en boten.

 

King Glasfolies installeert glasfolie & raamfolie in de gehele benelux.

 

Ga snel naar ons contact formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Glasfolie voor bedrijven en particulieren

OFFERTE NODIG?

Neem direct contact op!

 06-45 88 00 24

Alle voordelen

Voordelen van glasfolie
Energie besparing
Blokeer UV licht met 99%
Verminder warmte tot 75%
Verhoog de veiligheid
Inbraak preventie
Elegante look
Meer privacy
Verlaag airco kosten
Verlaag stook kosten
Verminder schittering
Interieur bescherming
Geen onderhoud

Ervaringen van onze klanten.

Bekijk hieronder enkele recensies van onze klanten.

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met peter. Aardige kerel, hij heeft zeker verstand van raamfolie.

Daniella

Een van de beste installatie service en reageren heel snel. Goede garantie en zeer professioneel. De raamfolie was erg mooi geplakt. toppie

Casper

King Glasfolies adviseert waar nodig en denken altijd met je mee. Hij heeft mij geholpen om inbraak tegen te gaan. Als je raamfolie wilt dan moet je bij peter zijn. echt een vakman.

Josefine

Onze partners

Bekijk hieronder onze partners waarmee we samenwerken.

raamfolie-suntek-windowfilms-glasfolie-suncontrol
3M-raamfolie-glasfolie-inbraakwerendefolie-veiligheidsfolie
Suntek window films raamfolie, waarom raamfolie werkt, glasfolie aanbregen.
raamfolie-kopen-glasfolie-specialist
lichtkoepel raamfolie-dakkoepel folie-lichtstraten folie
spiegelfolie-privacyfolie-anti-inkijk-folie
raamfolie-glasfolie-spiegelfolie-gebouw-privacyfolie
decoratiefolie-melkglasfolie-privacyfolie-gezandstraaldefolie

Wilt u meer informatie over Raamfolie? Spiegelfolie friesland, spiegelfolie groningen, spiegelfolie drenthe.

Voor meer informatie kunt u ons formulier in vullen of bellen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor raamfolie.

06 - 45 88 00 24

Heeft u een vraag? Bel direct!

Summary
Glasfolie en raamfolie voor bedrijven en particulieren.
Article Name
Glasfolie en raamfolie voor bedrijven en particulieren.
Description
Glasfolie voor bedrijven en particulieren, ja ja King Glasfolies heeft het allemaal. Wij leveren glasfolie door de gehele Benelux. Bekijk onze website en lees alles over raamfolie, zonwerende folie, spiegelfolies.