Energiebesparende glasfolie

Bespaar geld met glasfolie.
Energiebesparende glasfolie

Energiebesparende glasfolie.

 

Met het aanbrengen van zonwerende folie kunnen enorme energiebesparingen (Energiebesparende glasfolie) behaald worden. Deze reflecterende glasfolie kan maar liefst 75% tot 80% van de zonnewarmte weerkaatsen en opnemen. Hierdoor zullen de kosten voor het gebruik van het airconditioning systeem drastisch afnemen.

Dezelfde zonwerende folie werkt in de winter als een isolerende glasfolie. Deze glasfolie helpt om de warmte in het gebouw te behouden. Omdat u geen hinder ondervindt van irritant zonlicht of zonnewarmte kunnen gordijnen en rolluiken open blijven zodat u ook nog eens flink zult besparen op kunstlicht zoals TL-balken.

Energiebesparende glasfolie

De hoeveelheid aan energie kosten die bespaard kan worden is mede afhankelijk van het type glasfolie dat gebruikt wordt.

Het verplaatsen van warmte uit een plek met een hogere temperatuur naar een plek met een lagere temperatuur wordt warmteoverdracht genoemd. Warmteoverdracht is altijd van warm naar koud. Als de temperatuur op twee aangrenzende plekken hetzelfde is kan er ook nooit geen warmteoverdracht plaats vinden.

Er zijn drie soorten warmteoverdracht namelijk straling, geleiding en convectie. Voor glasfolie is straling de belangrijkste factor van warmteoverdracht.

De zonnestraling wordt verzonden of overgedragen via infrarood golven. Wanneer deze straling objecten of mensen treft dan wordt deze energie omgezet in warmte.

Om het omzetten in warmte tegen te gaan moeten we er dus voor zorgen dat deze straling nooit een voorwerp raakt. De glasfolies van King Glasfolies onderbreekt de overdracht van deze energie door deze simpel weg terug te kaatsen en te absorberen.

Met het juiste type glasfolie aan de binnenzijde van een venster wordt het grootste gedeelte van deze energie gereflecteerd en een klein gedeelte wordt geabsorbeerd.

Energiebesparende glasfolie

Temperatuur met glasfolie verlagen.

 

Het verreist aanzienlijke hoeveelheden energie om via airconditioning systemen de temperatuur in een kamer of gebouw te verlagen. De glasfolies van King Glasfolies zorgen ervoor dat de warmteoverdracht een stuk minder wordt.

In de zomer resulteert dit dus dat het een paar graden koeler is in het gebouw en in de winter isoleert de glasfolie waardoor er minder warmte van binnen naar buiten ontsnapt.

Slechts een paar graden verlaging van de temperatuur kan leiden tot 30% energiebesparing in de kosten voor koeling. Op warme zomerdagen zal de belasting op airconditioning systemen dus flink afnemen. De aanschaf verdient zich dus automatisch terug!

 

Offerte aanvragen?

OFFERTE NODIG?

Neem direct contact op!

 06-45 88 00 24

Alle voordelen

Voordelen van glasfolie
Energie besparing
Blokeer UV licht met 99%
Verminder warmte tot 75%
Verhoog de veiligheid
Inbraak preventie
Elegante look
Meer privacy
Verlaag airco kosten
Verlaag stook kosten
Verminder schittering
Interieur bescherming
Geen onderhoud

Ervaringen van onze klanten.

Bekijk hieronder enkele recensies van onze klanten.

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met peter. Aardige kerel, hij heeft zeker verstand van raamfolie.

Daniella

Een van de beste installatie service en reageren heel snel. Goede garantie en zeer professioneel. De raamfolie was erg mooi geplakt. toppie

Casper

King Glasfolies adviseert waar nodig en denken altijd met je mee. Hij heeft mij geholpen om inbraak tegen te gaan. Als je raamfolie wilt dan moet je bij peter zijn. echt een vakman.

Josefine

Onze partners

Bekijk hieronder onze partners waarmee we samenwerken.

raamfolie-suntek-windowfilms-glasfolie-suncontrol
3M-raamfolie-glasfolie-inbraakwerendefolie-veiligheidsfolie
Suntek window films raamfolie, waarom raamfolie werkt, glasfolie aanbregen.
raamfolie-kopen-glasfolie-specialist
lichtkoepel raamfolie-dakkoepel folie-lichtstraten folie
spiegelfolie-privacyfolie-anti-inkijk-folie
raamfolie-glasfolie-spiegelfolie-gebouw-privacyfolie
decoratiefolie-melkglasfolie-privacyfolie-gezandstraaldefolie

Wilt u meer informatie over Raamfolie? Spiegelfolie friesland, spiegelfolie groningen, spiegelfolie drenthe.

Voor meer informatie kunt u ons formulier in vullen of bellen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor raamfolie.

06 - 45 88 00 24

Heeft u een vraag? Bel direct!